fmuham's FotoPage

By: f m u h a m photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Feb-2008 21:24 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 Cari Pasal | Zoo Negara

Tarikh: 24 Feb 2008
Masa: 3pm - 6.45pm
Tempat: Zoo Negara, KUALA LUMPUR



Lama tak melawat zoo.. Memang syok berabis la walaupun penat kat Hot.fm Big Jam tak abih lagi ... Ni sume angkara Azmie & Izwan yang ajak aku g shoot kat zoo.. Best memang la best, tp binatang kat zoo je tak berapa best sebab sume nye nyorok je.. Tah pa per.... Gambar2 lain akan diupload kemudian.....

* Saya agak bz sehingga 29 Feb ni.. Kene concentrate on my deployment projek yang dah nak due date ni.. So, gmbr2 lain akan menyusul kemudian bila saya agak free... Maaf sgt2 gambar yang tak sempat nak print lagi tu.. Insyallah saya akan update secepat yg boleh.. harap maklum




FMUHAM photography
members of LG c r e w
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Saturday, 23-Feb-2008 20:10 Email | Share | | Bookmark
Hot.FM Big Jam 2008

Tarikh: 23 Feb 2008
Masa: 10pagi - 12 tgh malam
Tempat: Dataran Petaling Jaya, SELANGOR

Quote:
Barisan Artis:
UNGU, ADIBAH NOOR, HUJAN, NURUL, RAMLAH RAM, MEET UNCLE HUSSAIN, SOFAZ, JINBARA, DAYANG NURFAIZAH, ELYANA, AKU, JAC, LIZA HANIM, FLOP POPPY, ADAM, NEW BOYZ, FIQ, IMRAN AJMAIN, NITRUS, MISHA OMAR, ALIF AZIZ, MILA, KRISTAL, AHLI FIQIR & PENYAMPAI-PENYAMPAI HOT FM.




Fuhhh... penat jugak layan Hot.fm Big Jam kali ni.. tempat tak berapa besar dari 1st event dulu.. Kali ni layan shoot dekat 4jam tanpa henti.. Habis kebas2 satu badan.. Hahahaha... Lepas dah tak tahan lama sgt, aku gerak dalam maghrib macam tu.. So, sempat cover petang je la.. Malam tak sempat nak sambung sebab ada komitmen lain lagi.. Enjoi gmbr2 kat sini ye.. Layannnnn

more photo click here




FMUHAM photography
members of LG c r e w
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Saturday, 9-Feb-2008 16:40 Email | Share | | Bookmark
Bagan Lalang | mencari sesuap rejeki...

1st of all, tenkiu banyak2 kat Abg Botak(sori lupa nama) dari Kajang yang bagi ktorg chance untuk amik gambar dia tengah menjala ikan tempoh hari.. Layan gambar2 kat bawah ni je la.. dah takde apa2 nak diceritakan kot.. harap2 gambar ni dapat menceritakan segala-galanya

Layannnnn....






Ni antara aksi-aksi brader kita nih... Macam2 jenis ikan dia dapat..
Tp sume dilepaskan sebab masih kecil.. cayalah bro!!




Spesis Ikan Buntal paling byk kat sini(tak best langsung)






Mencuba di port baru... Dapat banyak ikan jugak la.. Alhamdulillah kali ni memamg tak dapat langsung spesis Ikan Buntal.. Yeay!!



*psssttt... nama ikan tak tau la.. byk sgt.... sori


Selepas hari agak semakin gelap, kami beredar meninggalkan brader ni buat keje nye sorang2... Kami pun ke jeti berdekatan untuk pulang ke destinasi asal.. (tngu next entry..)




FMUHAM photography
Muhamad Azwin b. Omar
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Saturday, 9-Feb-2008 07:27 Email | Share | | Bookmark
Bagan Lalang - CNY Version - Part2

Tarikh: 09 Feb 2008
Masa: 4pm - 10pm
Tempat: Bagan Lalang, SELANGOR



Alhamdulillah, akhirnye dapat jugak update fp ni.. Selalu asik postponed jek.. Adeh
Gambar2 bwh ni ngan entry lepas diambil kat Bagan Lalang tempoh hari.. Aku g ngan Wan a.k.a Undermysin jek.. Member2 lain semua bz manjang..

Ok la.. cakap byk pun tak guna.. Enjoi gambar2 kat sini..
Syoknye dapat jumpa pantai selepas sekian lama..

Layannnnn....


Parents dorg sempoi berabis la...


budak yang sangat aktif.. takleh nampak kamera je, terus nak terkam.. sempoi


Sangat2 best masa ni... hehe


*gambar2 penang akan diupdate kemudian.. maybe next week kot
*part3 akan menyusul.. tnguuuu
mie!!.....




FMUHAM photography
Muhamad Azwin b. Omar
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Saturday, 9-Feb-2008 04:27 Email | Share | | Bookmark
Bagan Lalang - CNY Version - Part1

Shade WB
Fluorescent WB
Flash WB
View all 4 photos...
Tarikh: 09 Feb 2008
Masa: 4pm - 10pm
Tempat: Bagan Lalang, SELANGOR






Quote:
adhadi mohd: main WB bro.. sj nak ngetest

Undermysin: wakakakak.. tau takpe.. tp sgt2 puas hati beb!! mie mana ni? kasi nanges sket.. miahahahaha

edge: penang nye entry tak upload lg bro.. bz sket

Zara~AB: tq cik kak... entry penang akan muncul tak lama lg.. tnguuuuuuu

nanamir: takde makna nye layan jiwa kaco.. baik layan ABC!! lg sedap.. entry penang upload mngu dpn kot.. tnguuu

dedey: xajak?!! hehehe

a.G: sori mr aG... x bajet nak g Bagan pun sbnr nye.. adeh la..

riesyam: tq bro

OKB: salam... sama2 belajar dan mengajar..





FMUHAM photography
Muhamad Azwin b. Omar
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net