fmuham's FotoPage

By: f m u h a m photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Dec-2008 08:24 Email | Share | | Bookmark
A'an & Zaid

Lokasi : Crystal Ballroom, Crystal Crown Hotel Klang
Tarikh : 12 December 2008








Pix eksklusif A'an & Lea





FMUHAM photography
members of LG c r e w
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Friday, 12-Dec-2008 03:42 Email | Share | | Bookmark
Light Trail









FMUHAM photography
members of LG c r e w
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Thursday, 11-Dec-2008 18:59 Email | Share | | Bookmark
...


pix ori dari en. badang







FMUHAM photography
members of LG c r e w
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Thursday, 20-Nov-2008 17:30 Email | Share | | Bookmark
Putrajaya






FMUHAM photography
members of LG c r e w
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Saturday, 15-Nov-2008 04:59 Email | Share | | Bookmark
Outdoor - Ain & Suhaila

Malam khamis aritu aku dapat ym dari Ain ajak shoot dia dengan bestfriend dia bershopping kat area KL.. Kebetulan diorang memang nak celebrate birthday si Suhaila ni.. dah postponed punya la lama.. kekeke
Mula2 ktorg cadang nak layan area BB je.. sekali terus lepak Pavilion sampai ke petang.. Tak sempat pulak nak layan tempat lain2 yang cambest. Diorang ni lak ada hal petang tu.. so kami terpaksa pulang agak awal jgk lah... Nasib baik si Wan Undermysin & Lynlyn datang lepak sini.. Ada lah jugak kerja nak buat.. huhu

Ni ada sikit gmbr2 untuk tatapan Ain and Suhaila.. Korang memang best lah.. nanti leh lepak sama2 lagi














FMUHAM photography
members of LG c r e w
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net