fmuham's FotoPage

By: f m u h a m photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Dec-2007 12:30 Email | Share | | Bookmark
Adlan | Lisa

Coming Soon





FMUHAM photography
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Saturday, 1-Dec-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Teater Tragedi Wajah Lumpur

Coming Next...



Quote:
TEATER WAJAH LUMPUR

Sepasang suami isteri, Wati dan Bidin hidup dalam serba kekurangan bersama-sama dua anaknya iaitu Minah dan Aman. Wati dan Bidin berkahwin atas dasar cinta, tetapi disebabkan sikap suaminya yang malas bekerja dan banyak membuang masa menyebabkan Wati yang sedang sarat mengandung berasa tertekan dan seringkali meminta cerai. Bidin suka berhutang, sering pindah rumah dan melarikan diri apabila tidak mampu membayar hutang menyebabkan Sahak (pemiutang) menyimpan dendam terhadap Bidin. Sahak datang ke rumah Bidin untuk memaklumkan kejadian yang Minah terjatuh ke dalam sungai. Berita yang dibawa oleh Sahak itu telah menimbulkan kemarahan Bidin kerana Sahak tidak menyelamatkan Minah daripada mati lemas walaupun ketika kejadian Sahak berada di situ. Disebabkan kematian Minah, Bidin dan Sahak bergaduh sehingga membawa kepada kematian Sahak. Bidin telah melarikan diri selepas kejadian tersebut. Walau bagaimanapun pihak polis berjaya memberkas Bidin. Selepas kejadian itu, Wati pulang ke kampung halamannya bersama anak lelakinya Aman yang baru dilahirkan. Aman dilahirkan menghidap penyakit Cerebral Palsy (spastic) dan epilepsy (sawan babi). Disebabkan tidak tahan dengan cemuhan orang kampung Wati telah membawa Aman pulang ke rumah lamanya. Bagi membesarkan Aman, Wati telah berhutang dengan Man Black. Satu hari, Man Black telah datang ke rumahnya untuk menuntut hutang. Terjadi satu pertengkaran di antara Wati dan Man Black. Siapakah yang mati akibat pertengkaran itu? Saksikanlah teater Wajah Lumpur..

Wajah Lumpur dilakonkan oleh Aminah Rhapor sebagai Wati, Brian Iskandar Zulkarnain (Bidin dan Aman), Safarina Ramlan (Minah), Sallehuddin Abu Bakar (Sahak) dan Md Eyzendy Md Aziz (Man Black)




Quote:
Zara~AB: yup.. nak try mende lain lak.. asik layan "tu" jek

nikolasaswad: insyallah bro, mana lah tau leh wat part time ke..

<< jeff >>: joomla g bro.. tiket baru rm10 jek.. keh3




FMUHAM photography
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Tuesday, 27-Nov-2007 17:54 Email | Share | | Bookmark
Me in action!!

Tq bebyk kat my bro - edge (http://zattyazwan.fotopages.com/) sbb tlg editkan gmbr ni utk aku.. Lately tersangat lah bz ngan keje kat ofis nih.. Nasib baik ada dia tlg ngedit kan gmbr2 dlm folder ku!! sempoi lah.. cmni leh soh edit slalu!!




Quote:
Zara~AB: hehe.. CLS rawk!! Tq Zayd sbb tlg amik gmbr nih Tak lupe jgk kat my bro yg byk ngabiskan masanye nak edit gmbr ni!! sori bro

nikolasaswad: mmg cantik pun.. tp bkn aku yg edit!!

zayd photography: takpe zayd, nanti akan ku cuba usahakan.. hehe

krul: tq.. credit to my bro

glownana: tq.. credit to my bro jgk

zuhri: takpe bro, aku tau ko mmg bz... hari lain kan leh lepak lg

mhafifi: Ampang.. aku bkn ex-uitm Melaka:-)

Ouled Kenitra: jgn jeles kat aku.. jeles kat my bro.. wakakkaka




FMUHAM photography
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Monday, 26-Nov-2007 17:38 Email | Share | | Bookmark
Wedding Reception - Rahmat | Norhasmawati

Tarikh : 25 Nov 2007
Lokasi : Tmn Sri Pinang, KLANG
OP : En Man aka Angah316




Quote:
khairunisa: tq cik kak...

nanamir: insyallah lian... ckp je kat mn... hehhehe

diana: tq cik kak...




FMUHAM photography
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


Sunday, 25-Nov-2007 17:46 Email | Share | | Bookmark
Rahmat | Norhasmawati

 
Coming Soon


*OP : En Man aka Angah316

Quote:
::a::m::a::r:: : tq...




FMUHAM photography
ym : f.muham
012.34.22.600
f.muham@yahoo.com


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net